divendres, 8 d’agost del 2008

Terapia de luz solar


"También intenté otras cosas: aciete de noche de primavera, vitamina B6, ejercicio físico, cintas de autoayuda subliminal que pones mientras duermes, yoga, un tanque de flotación, masaje con aromaterapia, shiatsu, reflexología, dieta sin levadura, dieta sin gluten, dieta sin azúcar, ayuno, dieta vegetariana, dieta de mucha carne (no sé si tiene nombre), un ionizador, un cursillo de reafirmación personal, un cursillo de pensamiento positivo, terapia de sueño, regresión a vidas anteriores, oración, meditación y terapia de luz solar (unas vacaciones en Creta, para ser exactos)."
Lucy, la protagonista del llibre "Lucy Sullivan se casa" de Marian Keyes, explicant alguns dels mètodoes que ha intentat utilitzar per superar la depresió.

Sí, aquest és el lloc ideal per fer "terapia de luz solar". La part negativa és que no hi ha manera de què em surtin fotos guapes, totes pareixen una mica velades., és tanta la claror que hi ha durant el dia. És clar, no puc demanar massa més de la meva càmara, però em fa una ràbia...

La foto, feta meva, sol enlluernador a la mesquita Neratze a Rethymnon (W Creta) -llàstima de minaret en obres-.