divendres, 15 de febrer del 2008

Sant Valentí

Si ahir vareu celebrar Sant Valentí, enhorabona! Això vol dir que estau enamorats i que vos corresponen.
Si, com jo, vareu intentar fer que fos un dia més i no ho vareu aconseguir (cors i amor irremediablement per tot arreu...), mala sort, això és el que passa a una gran part de la població que (i) no està enamorada, (ii) està enamorada i no li corresponen o (iii) passa d'aquest temes.
En qualsevol cas, com no paraven de repetir a "Moulin Rouge"... "The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return"
I això, ens agradi o no ens agradi, és una veritat com un piano!
I ja que estam amb cites romanticones, un moment romanticón realment impressionant: "Sólo te lo diré una vez... este tipo de certeza sólo se tiene una vez en la vida" (Clint Eastwook a Meryl Streep "Los puentes de Maddison").
I ja m'atur, perquè sinó al final pareixerà que sóc una romàntica i tot!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola!! no saps qui soc jeje, soc un estudiant de biologia que esta a la unversitat de girona, he arribat al teu blog perque tens una pàgina que parles sobre l'aquari de mallorca (no sabia que existia! haig de venir a veure'l) i de fet jo vull dedicar-me a l'estudi dels taurons, en especial el tauro blanc, el com moltbé dius Carcharodon carcharias, es el meu preferit, en definitiva vull ser biòleg mari però nose com fer per arribari, i encara menys arribar a dedicar-me a estudiar els taurons, nose si en saps d'algun lloc on pugui fer biologia marina, i encara mes dedicar-se a elasmobranquis... o pude es un master o un doctorat? si en saps algu enviem un mail si us plau jeje el meu correu es jordivallscfc@hotmail.com. A i si fas submarinisme ves a tossa de mar la fauna es una passada! jo tb vull venir a fer submarinisme a mallorca jeje vull apendre tantes coses ncara del mar... ax... weno doncs gràcies per l'atenció.

Cordialment Jordi valls

PD: No he llegit lo del san valentí però com a jordi et dic que aqui es celebra sant jordi!! jeje