diumenge, 18 de novembre del 2007

Invierno europeo – a la fi!

“Invierno europeo” és un programa de l’Ajuntament de Calvià que subvenciona activitats culturals durant la temporada baixa en les zones turístiques d’aquest municipi mallorquí. Malgrat pareixia que enguany se suspendria el programa, finalment s’ha posat en marxa.

Un any mes l’agrupació de ball Es Rafeubetx forma part d’aquest programa i ahir va ser la nostra primera actuació de la temporada. Ha arribat el moment de treure els vestits, ventilar les faldetes, afinar els instruments, encalentir les veus i sonar i ballar i ballar i sonar. Com a primera actuació de la temporada no ens podem queixar, malgrat el públic alemany pareixia no entendre ni paraula d’una servidora que feia el que podia davant el micro per explicar-los que això que sonava era música tradicional de l’illa (“And now, another bolero!”).
Esper que les pròximes actuacions vagin, com a mínim tant bé com aquesta primera.
Gràcies a en Javi per la foto de grup!

4 comentaris:

JaviMS ha dit...

I que bé que mos va sortir s'actuació!!! Això sí, permí els alemanys aplaudien més quan sortiem a escena que no quan mos retiràvem... :-P És broma!!! Som uns artistes!!!!!

illa ha dit...

No, si tens raó, quan sortieu s'emocionaven... :D com que sabien que estrenaves vestit ;)

JaviMS ha dit...

aaaaaaaahhhh, ja ho trobava jo que me treien moltes fotos!!!!

Anònim ha dit...

hola, bones! feim un programa per ib3tv que se diu llinatges. Qualcú des vostre grup, es rafeubetx, s´anima a participar? volem contar la història d´un llinatge vostro, es passat, present i futur. Fer una espècie d´arbre genealògic de la vostra família, amb fotos, etc. Cercam una persona extrovertida que no li facin "por" ses càmeres. I no és cap broma, per si qualcú ho pensa.

el meu mail és antonia.gil.gal@terra.es
gràcies!
s´esclop produccions